Touch E3

Regel je verwarming vanuit je luie zetel

Beeld je de volgende situatie in: na een vermoeiende werkdag plof je neer in de zetel. Plots voel je nood aan een verkwikkende douche, maar je hebt weinig zin om die in een kille badkamer te nemen. Geen probleem, vanuit je luie zetel activeer je met je smartphone of tablet alvast de badkamerradiator voor een extra warm en comfortabel gevoel. Hoe is dit mogelijk? Dankzij de Radson Touch E3 zoneregeling, die toelaat om je installatie vanop afstand te bedienen en zones individueel te regelen.

De nieuwe draadloze thermostaatknoppen van Radson zorgen ervoor dat alle radiatoren en (radiofrequente) elektrische radiatoren van Radson mee in het systeem kunnen worden geïntegreerd. De vernieuwde Touch E3, die Radson in primeur voorstelt op Batibouw 2017, vormt zo de verbindende component tussen alle warmteoplossingen van Radson. Want Radson staat voor veel meer dan alleen maar klassieke radiatoren. Zo heeft Radson onder andere vloerverwarming, ventilo-convectoren en elektrische radiatoren in haar gamma en kan het op deze manier één totaaloplossing aan de klanten bieden, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en dit ongeacht de keuze van energiebron.

Met de vernieuwde Touch E3 gaat Radson nèt dat stapje verder. Het is de perfecte manier om je gekozen warmteoplossing op een intuïtieve, comfortabele en flexibele manier te regelen. Verschillende zones kunnen individueel en vanop afstand worden gestuurd. Voor men terugkeert van een uitstapje kan men de verwarming activeren, zodat het huis bij thuiskomst gezellig opgewarmd zal zijn.
Door middel van een handige app is het mogelijk de volledige controle van de Touch E3 over te nemen vanop een smartphone of tablet. Er is dus geen bijkomende bedieningsmodule meer nodig op de muur van de woonkamer. Het is zelfs mogelijk om op deze manier de verlichting tijdgestuurd te regelen om extra sfeer in de woning te creëren.

De vernieuwde versie van de Touch E3 is verkrijgbaar vanaf september 2017. De app is beschikbaar in iOs (Apple Store) of Android (Google Play Store).

Meer info…

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet