JOUW WARM BATIBOUW-VOORDEEL

Ontvang tot € 150 cashback op je radiatoren*

Voor het moment dat de frisgewassen knuffels van je kinderen extrasnel droog moeten zijn. Voor het moment dat je uit bad komt en er een heerlijk warme handdoek op je wacht. Radson maakt elk moment in je leven nét een graadje warmer. Bij Radson vind je gegarandeerd de warmteoplossing op maat van jouw moment en jouw thuis. En nu krijg je er nog een warm voordeel bovenop: tot € 150 cashback op je radiatoren*!

Zo werkt het:
1. Bezoek tot 4/3/2018 onze Batibouw-stand (Hal 12.108) en ontvang onze promoflyer.

2. Koop tot 31 december 2018 1 E.Flow Ramo of E.Flow Parada en/of 1 verticale designradiator en/of 1 elektrische radiator.

3. Stuur deze promoflyer samen met een kopie van je aankoopfactuur en vermelding van het werfadres en je bankrekeningnummer op naar Radson, Vogelsancklaan 250,  B-3520 Zonhoven of stuur een mail met je volledig dossier naar marketing@radson.be.

4. Klaar: je cashback is onderweg!

 

* Deze actie is enkel te verkrijgen op onze Batibouw stand en is enkel geldig voor particulieren op volgende radiatoren: E.Flow Ramo, E.Flow Parada, KosV, FaroV, Tinos, Paros en alle elektrische radiatoren aangekocht tussen 24/02/2018 en 31/12/2018. Je ontvangt een cashback van € 50 voor elk product, met een maximum van 1 product per productgroep (Productgroep E.Flow Ramo/Parada, productgroep verticale Designradiatoren en productgroep Elektrische radiatoren) en dus een totale terugbetaling van maximum € 150 per woning. Om de cashback te ontvangen, dien je deze flyer samen met een kopie van de aankoopfactuur en vermelding van je werfadres en bankrekening naar Radson, Vogelsancklaan 250, B-3520 Zonhoven op te sturen vóór 31/12/2018. De terugbetaling gebeurt binnen de 4 weken op het opgegeven bankrekeningnummer. Deze actie is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en fouten.

Raadpleeg hier de gedetailleerde actievoorwaarden.

 

 

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet