Internationale projecten

RETTIG ICC IS ACTIEF MET UITEENLOPENDE TOPMERKEN DIE INTERNATIONAAL EEN BEGRIP ZIJN ONDER PROFESSIONALS IN DE VERWARMINGSINDUSTRIE.

Dit dankt Rettig ICC naast zijn sterke merken en pan-Europese activiteiten aan zijn grote, aantrekkelijke productassortiment. Door lange termijn partnerships aan te gaan en uit te bouwen wil het bedrijf haar waarden op haar klanten overbrengen.

Vandaag de dag zetten circa 3.000 ervaren en enthousiaste medewerkers zich in voor de Rettig Groep. Samen leveren ze de dagelijkse inbreng om deze waarden aan onze klanten en relaties in Europa en daarbuiten door te geven. Daarnaast breiden we onze activiteiten in Azië en Amerika verder uit. Het Rettig-assortiment bestaat uit paneel-, plint-, decoratieve, kolom- en badkamerradiatoren evenals vloerverwarmingssystemen en ventiloconvectoren. Deze producten vormen een aanvulling op een nog ruimer netto-assortiment dat bestaat uit o.a. thermostaatknoppen, collectoren en elektronische bedieningsapparatuur.

 Radson Internationale projecten 2015

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet