Zento warmtepompen

De slimme kracht van onze (vloer)verwarming…staat buiten.

Nul op de meter. Je ecologische voetafdruk verminderen. Deze voornemens zijn haast niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Moeten we ons dan schuldig voelen telkens we de verwarming aanzetten?

Lage temperatuur radiatoren met een maximale warmteafgifte, vloerverwarming, elektrische radiatoren… Het verwarmingsaanbod van Radson focust op volledigheid, efficiëntie en duurzaamheid, en heeft steeds het warmtecomfort van de eindklant als hoogste prioriteit. Om volledige “warmtegarantie” te kunnen bieden, voegt Radson nu een uiterst ecologische energiebron toe aan haar gamma : de lucht/water warmtepomp.

Warmtegarantie van bron tot verspreiding

Door het aanbieden van warmtepompen kan Radson de installateur nu nog completer ondersteunen en ontzorgen.  De installateur kreeg van het  vloerverwarmingsteam al een full service bij de berekening van de warmteverliezen en het uittekenen van legplannen. Nu Radson de warmtepomp óók aanbiedt, nemen ze deze mee in de berekening van het totale project. Zo is niet alleen de warmtebehoefte correct berekend, maar is ook de warmtepomp hierop perfect afgestemd, en niet over- of ondergedimensioneerd. Dit laatste is namelijk essentieel voor de goede werking ervan. Bovendien coördineert Radson ook de installatie en activering van het verwarmingssysteem.

Radson kan een unieke zekerheid bieden dat alles perfect bij elkaar past, perfect is berekend en dus ook perfect werkt. Geen betere garantie op voldoende warmte, op de juiste plaats.  Met 50 jaar ervaring in radiatoren en vloerverwarming, en als onderdeel van de Rettig group die reeds 20.000 warmtepompen succesvol installeerde, staat Radson garant voor optimaal warmtecomfort.

Van energiebron tot warmteverspreiding, Radson zorgt dat je het altijd aangenaam warm hebt…zonder schuldgevoel.

Meer over de Zento warmtepomp

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet